Tex-Lock Het kabelslot van de toekomst

Iedereen is bekend met de grote stalen ketting om een dierbare fiets tegen diefstal te beveiligen. Deze kettingen zijn alleen niet meer van deze tijd vindt Tex-lock. Met een nieuw soort ketting die extreem veilig, flexibel en geen krassen veroorzaakt, bieden ze een perfect alternatief.

Veel stalen sloten zijn niet flexibel, rammelen wanneer je aan het fietsen bent en kunnen beschadigingen veroorzaken. Tex-lock kabelsloten zijn opgebouwd uit sterke textielvezel buitenlaag met een kern die bestaat uit gehard staal. Het materiaal is extreem zacht en flexibel, waardoor je deze overal aan kunt bevestigen. Geen last van krassen op de lak van je elektrische fiets. De Tex-lock eyelot is verkrijgbaar in drie maten: 80 (S), 120 (M) of 160 cm (L). Dankzij het hoge textielgehalte is het slot ook nog eens lichter dan vergelijkbare stalen kabelsloten.

Deze kabel is de laatste jaren doorontwikkeld, het 2.0 model biedt nog betere anti-diefstal bescherming. Elke laag textiel heeft een eigen functie. De bescherming tegen een aanval met een betonschaar, vuur of ijzerzaag worden hierdoor verbeterd.