JUIJN FIETSBELEVING

Al 65 jaar is Juijn fietsenbeleving gespecialiseerd in kwaliteit E-Bike’s en recreatieve fietsen. Juijn Fietsbeleving is de fietsspecialist van Rossum en omstreken.

Op zoek naar de e-bike of fiets die bij u past? Kom dan langs bij Juijn Fietsbeleving in Rossum. Krijg de service en uitleg die u mag verwachten en maak een testrit op misschien wel uw nieuwe fiets. Voor fietsliefhebbers is Juijn Fietsbeleving de plek om topmerk fietsen te ontdekken van onder andere

Batavus, Koga, biXbi en naast deze prachtige fietsmerken is Juijn Fietsbeleving ook specialist in de unieke fietsen van het merk KTM.

 

Juijn Fietsbeleving vindt het belangrijk dat u fietst op een goede fiets. Onze modern uitgeruste werkplaats beschikt over de juiste materialen en technieken die ervoor zorgen dat u veilig over de weg fietst. Onze professionals staan klaar voor uw fietsonderhoud of fietsreparaties. Hierbij gebruiken we originele onderdelen die ten goede komen aan uw fietsplezier.

Ontdek ook onze onderhoudspakketten, waarmee wij zorgen dat u altijd kan genieten van optimaal fietsplezier!

Fietsverhuur
Zin om op de fietst eropuit te gaan? Juijn Fietsbeleving verhuurt e-bikes en fietsen op maat.

E-bikes

Bekijk hier onze uitgebreide collectie elektrische fietsen

ONZE MERKEN

We proberen onze voorraden zo actueel mogelijk te houden, maar onze fysieke voorraad is nog niet gekoppeld aan de website. Bel ons als u zeker wilt zijn van de beschikbaarheid van een model! (T: 0418-663456)

Bedankt