JUIJN FIETSBELEVING

Al meer dan 50 jaar is Juijn fietsenbeleving gespecialiseerd in kwaliteit E-Bike’s en recreatieve fietsen. Juijn Fietsbeleving is de fietsspecialist van Rossum en omstreken.

Op zoek naar de e-bike of fiets die bij u past? Kom dan langs bij Juijn Fietsbeleving in Rossum. Krijg de service en uitleg die u mag verwachten en maak een testrit op misschien wel uw nieuwe fiets. Voor fietsliefhebbers is Juijn Fietsbeleving de plek om topmerk fietsen te ontdekken van onder andere

Batavus, Koga, Freebike en naast deze prachtige fietsmerken is Juijn Fietsbeleving ook specialist in de unieke fietsen van het merk KTM.

Juijn Fietsbeleving vindt het belangrijk dat u fietst op een goede fiets. Onze modern uitgeruste werkplaats beschikt over de juiste materialen en technieken die ervoor zorgen dat u veilig over de weg fietst. Onze professionals staan daarom iedere klaar voor fietsonderhoud of fietsreparaties. Hierbij gebruiken we originele onderdelen die ten goede komen aan uw fietsplezier. Staat u onderweg onverwacht voor verassing? Juijn Fietsbeleving haalt uw fiets op en zorgt dat deze wordt gerepareerd.

Ontdek ook onze onderhoudspakketten, waarmee wij zorgen dat u altijd kan genieten van optimaal fietsplezier!

Fietsverhuur
Zin om op de fietst eropuit te gaan? Juijn Fietsbeleving verhuurt e-bikes en fietsen op maat.

Proefrit
Op zoek naar een e-bike of fiets, maar weet u nog niet precies welke het beste bij u past? Beleef en test deze dan gerust vooraf, maak een proefrit en ervaar de verschillen.

ONZE MERKEN

We proberen onze voorraden zo actueel mogelijk te houden, maar onze fysieke voorraad is nog niet gekoppeld aan de website. Bel ons als u zeker wilt zijn van de beschikbaarheid van een model! (T: 0418-663456)

Bedankt