RUILEN EN RETOURNEREN VAN UW BESTELLING

Voldoet het product niet aan uw verwachting en wenst u de zending te retourneren of om te ruilen?
Neem binnen 14 dagen contact met ons op.
Graag bespreken we met u de mogelijkheden waarop we uw verzoek naar tevredenheid kunnen afhandelen.

RETOURNEREN

Wilt u uw bestelling retour sturen? Laat dit dan binnen 14 dagen na ontvangst aan ons weten: mail naar fietsbeleving@juijn.nl of bel 0418-663456 (van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00u).

Wij reageren normaal gesproken altijd binnen 24 uur op mail. Vanaf het moment dat u heeft aangegeven de bestelling retour te willen sturen heeft u nog 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk te retourneren.

Het artikel terugsturen doe je door dit formulier uit te printen en in te vullen. Stuur het volledig ingevulde formulier samen met het artikel – voor zover mogelijk in originele verpakking en ongebruikt – op naar ons adres in Rossum. U betaalt dan zelf de verzendkosten voor het retour sturen. Het artikel terugbrengen naar onze winkel in Rossum kan natuurlijk ook. Wil je in de winkel ruilen voor een specifiek artikel, neem dan eerst even contact met ons op om zeker te weten dat het gewenste artikel op voorraad is.

Binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven het artikel retour te willen sturen zullen we het aankoopbedrag terugstorten, mits we de retourbestelling op dat moment ontvangen hebben of mits u kunt aantonen dat u de bestelling retour heeft gestuurd. Zendt u uw hele bestelling retour? Dan zullen wij ook de door u betaalde bijdrage aan verzendkosten van € 2,95 terugstorten. Zendt u uw bestelling gedeeltelijk retour? Dan zullen wij alleen het aankoopbedrag van de door u teruggestuurde artikelen terugstorten. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waar het bedrag van is afgeschreven.

Als de producten gebruikt zijn op een manier die verder gaat dan noodzakelijk is om de producten te beoordelen, kunnen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen.

Tip: bewaar je verzendbewijs. Mocht er onverhoopt iets misgaan bij de retourzending, dan kunnen we de zending daarmee traceren.

VERKEERDE LEVERING

Mocht u onverhoopt een ander artikel hebben ontvangen dan u besteld heeft, dan betalen wij uiteraard de kosten voor het retour sturen. Neem in dit geval contact met ons op: fietsbeleving@juijn.nl of bel 0418-663456 (van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00u).

RUILEN

Heeft u kleding of schoenen besteld en blijkt de maat niet juist te zijn? In dat geval kunt u de bestelde maat ruilen voor een andere maat, mits deze leverbaar is. In de meeste gevallen betalen wij de kosten voor het retour zenden (zie uitzonderingen hieronder). Neem in dit geval contact met ons op: fietsbeleving@juijn.nl of bel 0418-663456 (van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00u), zodat we zo snel mogelijk de andere maat kunnen toezenden. Ook de kosten voor het opnieuw versturen van de andere maat nemen wij voor onze rekening.

Let op: Kosteloos retour sturen geldt alleen bij ruilen voor een andere maat. Als u de kleding/schoenen terugstuurt zonder te ruilen, dan zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor uw rekening.

Let op: Wat betreft het ruilen voor een andere maat, geldt het kosteloos retourneren alleen voor klanten die binnen Nederland wonen.

Let op: Kosteloos retourneren geldt niet voor kleding uit de aanbieding. Als u kleding uit de aanbieding wilt ruilen of terugsturen zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

We proberen onze voorraden zo actueel mogelijk te houden, maar onze fysieke voorraad is nog niet gekoppeld aan de website. Bel ons als u zeker wilt zijn van de beschikbaarheid van een model! (T: 0418-663456)

Bedankt